happymomolucaz42 Salihanurrr evet unutmamak için gece yatarken bi tane alıyordum belki 30 adet bile degıl 20 21 adet te değerim 20 olmus yani tavan
Salihanurrr happymomolucaz42 benim daha bir ay olmadı kullanmaya başlayalı fakat zaten gebelik düşünenlere 1-2 ay önceden folik aside başlatıyo doktorlar değer çok yükselince sıkıntımı oluyo acaba? Bilmediğimden soruyorum
ayalltsc Salihanurrr ne güzel söyledin öyle amiinn inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin birtek bana değil 🙏🏼♥️♥️
ayalltsc Allahım bu erkekler neden böyle gitmis bana predictorun turuncusunu almış cıvdıycaaaam 😂😂 birde Vedexa marka oneyse
Nilozof Selamlarr. Bat 25. Belirtim falan yok ya da ben anlamıyorum 😅 Az önce test sipariş ettim bakalım 2 güne gelir bi denerim diye düşünüyorum. Regle 5 gün kala çıkar belki varsa 😂
Semauzun Nilozof benim hiç belirtim olmadı. Bi ara uyukladım erken saatlerde o. Onun dışında adete iki gün kala yaptım incecik çıktı çizgi sonra dijital yaptım 1-2 haftalık gebesin çıktı. Asıl ondan sonra başladı. Burda yazan bütün belirtiler kasıklarım döküldü ağrıdan meme hassasiyeti felan 1 hafta sürdü sonra geçti. Şükür midem bile bulanmadı hiç. Öyle afet belirtisi gibi hiç olmuyor. Asıl belirti testte kızardıktan sonra başlıyor….
ayalltsc işte geldiimmm vedexa testini yaptım aynı şekilde çizgi çıktı ben çok rahat görebiliyorum ama kamerada neredeyse yine gözükmüyor 😂 diğer yaptığım gibi 😏
Mahbuss ayalltsc bende yaptım tertemiz bı negatif çıktı anlamadım valla ya sinir oldum şu testlere Ama üstünde 20 dkya kadar bekleyin yazıyo bekliycrm biraz daha
Nilozof Semauzun Ya maşallah 😊 İnşallah benim de durum öyledir. Uyku hâli bende de var ama zaten normalde de uykuyu çok severim, o yüzden ona yoramadım 😂 Görcez bakalım az kaldı, bekleye bekleye bitirdik sayılır günleri 😂
ayalltsc Rabbim beni yanıltmasın 🙏🏼 testim 🥹 siyah beyaz yapmama gerek kalmadı çünkü elimdeyken çizgi pembe kamerada da böyle 🥲 (predictor express turuncu)
Nilozof ayalltsc Ayy hayırlı olsunn 🥹 Sağlıkla gelsin inşallah 🌸 Hemen kan vermeyi düşünüyor musunuz? 😊
Mahbuss ayalltsc canım var bence belli oluyor baya Benim bugünku testim negatif çıktı anlamadım gidip kan vericem sağlık ocağında
Mor-kelebek ayalltsc hadi hayırlısı inşallah canım 🌸 bu sefer daha iyi insallh testler yanıltmaz sağlıklı bir gebelik olur 🌸