gokcenball Aslinur26 medicana 60 bine almıştım ekim de yılbaşında zam gelecek denişlerdi şuan ne kadar bilmiyorum
Mervecimmm Aslinur26 ben ağustos gibi medical parktan doğum paketi aldım. Perinotolog olduğu için diğer doktorlardan daha pahalı doktorum. 75 bin liraydı o zaman sanırım şimdi 200’e yaklaşmış.
Brcntrs Aslinur26 canım merhaba yılbaşından önce medikal park batıkrntte 75 bin fiyat aldım yılbaşından sonra en az %30 zamlanıcak dediler
deletedmom43191 Genel fiyatlar ülke genelinde 30 veya 50 üzeri hastane lukslugune göre de değişiyor normal özel 30 50 der medikalpark gibi lüks yerler 70 100 der
deletedmom43191 Aslinur26 yani şimdi tek tek hastaneleri sayamam bu mümkün değil 3 5 hastane değil sonuçta fakat siz yinede en sağlıklı bilgiyi hastanenizi arayarak öğrenebilirsiniz
Eylul41 Mervecimmm bence o kadar yüksek değildir. Bende perintog takipliyim kendisi disaridan gelecek acibademde olacak toplamda 75 bin tl. Ben benimkine fazla diyordum ama sizinki cidden cok daha fazlaymiş
Mervecimmm Eylul41 ocak ayı sonrası bırda açılan postlarda okumuştum 200’e yaklaştığını söyleyen vardı ben onların yalancısıyım tabi 😌
Eylul41 Mervecimmm of ya cok.yuksek. yani kesin prof falandir ben acibademe cok diyordumda sukrettim bende burda acibademde dogum yapanlari okudum 120 bin yazmislar hep
deletedmom43191 Mervecimmm gerçekten o parayı verip doğum yapan varmi ya sabahtan akşama kadar olan bir hastane süreci 200 bin vermek baya baya mantık dışı tuhaf
Kalbiminsesi Ankada gibi yerde ozelde dogurmak cilginlik geliyor bana ya hemde o fiyata cocugu ben doguracam ben ikinacam afedersin onlara 75 bin verecem 2 tane kocaman sehir hastanesi var ozel gibi kucuk bi sehir olsa hadi ozel diyecem ama
Krystal Kalbiminsesi Katılıyorum. Şahsen bende istemiştim özelde dogurayim diye, baktım fiyatlar deli gibi… Paşazade doğurmuyorum sonuçta dedim devlete yöneldim..
Mervecimmm deletedmom43191 evet çok pahalı kesinlikle katılıyorum ama ben olaya sabahtan akşama kadar olan bir hastane süreci olarak bakmıyorum. 9 aylık ve iki kişinin sağlığı için çok ama çok önemli bir süreç olarak bakıyorum. Hele ki ilk hamileliğimin riskli geçmesi ve bebeğimi kaybetme korkusu yaşadığımdan bu yana. O yüzden hamilelik ve doğum süreci hafife alınmamalı ve elbette imkanlar doğrultusunda verilebilecek para verilmeli. Ha bazı hastane ya da doktorlar bu parayı alıyor ve kuş ku konduruyor tabi ki hayır. Bu durumda da fayda zarar durumuna bakarak son karar annenin olmalı babanın dahi söz hakkı olmamalı bence.
Aslinur26 Ozlem_Turan Bilkent şehir hastanesini tercih ettim.. özeller çok pahalı geldi malum yeni taşındım karşılayamam diye düşündüm
Ozlem_Turan Aslinur26 ben daha yeni aldım 2 hastaneden teklif. Medicalpark Batıkent: şubat kampanyası varmış %5 indirim: Uzman hekimler:76.000 tl, doc, prof: 85.500 Alife Etimesgut: sezaryen doktor farketmiyor 37.500