gunaymom Kızlar adetime 7 gün var bugün ilişki üzerinden 8 gün geçti test için erken değil mi nediyorsunuz?
Leylabngll gunaymom ay bende aynıyım bı hafta var ama korkuyorum test yapmaktan ben 3 gün daha beklemeyı düşünüyorum
Eyluleyluleylul Rosegold27 ya o predictor bende bir işe yaramadı iki gebeliğimde de negatif verdi üstelik önce de yapmamıştım tam regl beklediğim gündü
TugceOrak Merve8155 artımed sürekli yalancı pozitif veriyor, forumda binlerce kez karşılaştık maalesef
Merve8155 Nasip-1 sanki ince cizgi var gibi ama idrat tam ordarada toplanmis cok tuttuysaniz belki ondan
Rosegold27 Merve8155 var canım şimdii sağlıklı mı hayırlısımı onda sıra bir hafta beklw ve kanama vs olmadıkça yani sonra doktora randevu al canım🧿
Nasip-1 Merve8155 ilk başta islerleme olmadı beklettim bendr inşallah ya 13 gün yarın kan vermeyi düşünüyorum
gunaymom Merve8155 7 gün kala kaset testte çıkar mı canım bilemiyorum olabilir de tabi belki erken yumurtlama olmuştur ama yinede çook heveslenme erken gebelik testi al yap birde bakalım