deletedmom43191 wherearetheavocados 😅😆😆 ahahah yorumda yine ben 😅😅😅 açılma yoktu sanci yoktu su gelmesi yoktu bebek kanalda değildi hiçbir şey yokken 40+2 de suni için gün verildi gittim 9 da dogumhaneye girdim 1 veya 2 de sanci başladı 4 doğurdum 😅😆😆 maşallah de bana nolursun nazar olmayayım çünkü bu doğumda suni ile olacak büyük ihtimal
Parinas wherearetheavocados benim öyle oldu 9 saat sürdü. 4 5 saat sonra suyumu patlattılar. İlk başta da fitil verdiler rahim ağzı yumuşasın diye. Gayet konforlu bi doğumdu 37+0dık
thingma deletedmom43191 Maşallah ya, aynı benim de bebek kanalda değil konuşmuştuk zaten dr sezaryene yönlendiriyo diye hatırlarsanız. Sizce suni denemeli miyim?? İlk bebeğim ve 3700 olmuş kilosu (3 gün önce 3500’dü pek gerçekçi bi ölçüm gibi gelmedi bana)
deletedmom43191 wherearetheavocados evet ama sancı anca 1 veya 2 de gelmeye başladı 1 2 öncesi hicbirseyim yoktu yani
wherearetheavocados deletedmom43191 biliyorumm ilk doğumumda bende bekledim saatlerce ama ikinciler kolay gelir diyorlar ya o yüzden
Mihriban5614 Bende aynı durumdayım 40+3 ne sancı var ne açılma perşembe yatış yapabiliriz dendi ne olacak bilemiyorum muhtemelen suni verirler
deletedmom43191 wherearetheavocados beklediğimiz için gelmiyorlar onları bi unutsak şıp diye gelirler