Merve8155 Aliaras2022 ya insallah benimde vardir yumurtlamanin 7.gunu bugun heveslendim ama yalancidir diye korkuyorum
miroscumm Merve8155 yumurtlamadan sonra 7. Gunde hemde kaset testte görünmesi çokkkkk zor yalancı olabilir birkaç gün bekleyip erken gebelik testi yapın bence
Merve8155 Ozgekiz benimde 1 hafta var ama guvenemiyorum.sevinmeye o kadar ihtiyacim var ki insallag vardir
Ozgekiz Merve8155 hatta daha silikti, değildir ya dedim arkadaşa attım göremedi. Sonra video çektim attım, ay var silik çizgi dediiiii🙈
TugceOrak Merve8155 artımed sürekli yalancı pozitif veriyor, kan vermeden sevinme canım bence. Forumda aratırsan binlerce kez yanılan olduğunu görürsün 🥹
Merve8155 TugceOrak biliyorum benimde basima geldi ama bu kadar koyu olmuyodu daha silik cikiyodu.ama bununla ogrenende varmis
Krdeln Merve8155 hayırlı haber alırsınız inşallah bana pozitif gibi his geldii senin içinn ❤️ kan ver bence yarın
Ozgekiz Merve8155 inşallah 😊 kan verdiniz mi? Ben testi cumartesi yaptım pazartesi kan verdim 150lerde çıktı 😊 sonra Perşembe verdim artıyordu… Doktorum istedi diye verdim. İlk gebeliğimde de aynı testi yapmıştım ve onda da 98 çıkmıştı beta HCG 🤭