Zubyde Adet tarihime göre 7 haftalıkken kese 5 haftalık gözüküyordu Kese düzenli büyümediği için düşük yaptım 2 seneden beri çok istiyorduk sizce bir daha ne zaman olur ve korunmak gerekli mi kürtaj olmadım
dygsss Zubyde doktorun ne dedi geneldi bir ay korunun derler rahim toparlansın diye bence korunun bir ay
Mucizemmm_ Zubyde bende 2 ay önce evde düşük yaptım canım aynı senin gibi 7 ama 5 görünüyordu 3 senedir istiyorduk bizde. Evde düşük yaptığım için doktor korunmaya gerek yok dedi. Zaten çok düşük haftalar olduğu için sorun olmuyor
gozde91 Zubyde bende aynı şekilde düşük yaptım doktorum bana korun demedi ama düşüktüem sonra ki ay yumurtlama görmedim şimdi tekrar adet oldum. Vücut 1 ay toparlanamıyor sanırım
Zubyde dygsss doktorum kürtaj olursan 3 ay korunma demişti şimdi kendiliğinden düştü bişey demedi gittiğimde sorucam
dygsss Zubyde ben kimyasal geçirmiştim bir ay korun dedi bence korunmalısın burda birisi korunmamış suyu geldi 18 haftada korunmadığım için oldu diyordu yapışıklık olmuş doktoruna sor yinede