mucizemom8 Kızlar bir gebenin günlüğü vitaminlerini eşle birlikte kullanıp olumlu sonuç olan var mı inovitol jel magnezyum falan var mı kullanan varsa beni aydınlatın sipariş vericem önce bı sormak istedim ♥️
orkidemm_ mucizemom8 ya işe yarar yaramaz bilmiyorum ama ben o kadına güveniyorum yani güven veriyor bana ürünleri de öyle 🤷🏼♀️
Mrvsmt2502 mucizemom8 ablam jel ve ovülasyon testini kullanmıştı memnun kaldığını söylemişti kısa sürede de gebe kaldı
mucizemom8 orkidemm_ ya bende uzun süredir takip ediyorum ama ürünleri yeni galiba sorunumu anlattim bana bunları tavsiye etti almak istiyorum ama yinede bir sormak istedim ♥️ her soruma cvp veriyor sağolsun bunları önerdi inovitol jel magnezyum eşinle birlikte kullan dedi
mucizemom8 yesildeniz_ eşinle birlikte mi kullandın canım benim eşimde biraz hız düşüklüğü var bende de pıhtılaşma bozukluğu çıktı tek gende ama bı denemek istiyorum bende
mucizemom8 orkidemm_ Mart 2023 de kürtaj oldum ikinci kürtajım da geçen yıl mayıs ayında gebelik oldu ama kimyasal oldu deniyoruz ama bı sonuç yok hala
mucizemom8 orkidemm_ benim yok bildiğim kadarıyla eşimin de sadece hız düşüklüğü var onun için promenk vermişti doktor iki kutu kullandı gebelik oldu ama işte kimyasal oldu
mucizemom8 orkidemm_ bilmiyorum canım tekrar sperm testi verecekti ama iş yoğunluğundan dan gidemedik sadece doktor o vitamini verdi başka bişey vermedi
mucizemom8 Mrvsmt2502 maşallah bende almayı düşünüyorum inşallah hayırlısıyla bende faydasini görürüm
mucizemom8 orkidemm_ amin inşallah canım altın koza hasan ipege gidiyordum ama galiba değiştireceğim iyi hoş güzel ilgileniyor ama çok bekliyoruz çok konuşuyor gereksiz boş konuşuyor muayeneyle alakası olmayan şeyler anlatıyor buda benim sıkıyor