Busraaturan 38+5 günlük hamileyim ve uzandığımda yada uyuduğumda göğüslerimden süt geliyor yatağıma kadar akmış oluyor normal mi ?
Zehra01 Busraaturan Busraaturan ben 28 haftalıkken gelmeye başladı acaba buda normal mi bende merak ediyorum ☺️🙈
hllsyr Busraaturan benim 25. Haftadan beri geliyo ama sıkınca ya da göğüslerim çok sıkışırsa falan damla damla. seninki maşallah Çok geliyomuş inşallah böyle devam eder🙏🏻🙏🏻 Uyarma yinede sütyenini falan çok sıkı kullanma
Eminos Sut gelmesi normal canlar erken haftalarda gelenler goguslerinizi uyarmayin cunku erken doguma sebep
Sumeyyecooban Gelmesi normal bnm iki hamileligim de de geldi göğüsleri uyarıp skmayin geliyormu diye diye felan erken doğuma sebebiyet veriyor diye biliyorum
Busraaturan Sumeyyecooban ellerimle sıkmadım hiç ama uyurken kollarıma kadar akmış halde uyanıyorum yapış yapış kendi kendine gelmesi acaba normal mi diye düşündüm Doğum yaklaştığı için 🤷🏼♀️
Sumeyyecooban Busraaturan geliyor canım benim 29. Hafta da yaklaşık iki haftadır sabah kalkıyorum atletim felan ıslak aslında gelen süt gibi de değil değişik bı sıvı geliyor ama o kadar geliyorsa sen onu bı doktora söyle canım