Masalada-annesi Birde doktorlarinizi sormak istedim , ben şehir hastanesi Tuğban hocaya gidiyorum .. Özelde sevgi Hastanesi’ne gittim yasadigim bir sorundan dolayı tercih etmiyorum . Tek özel hastanede bu olduğu için 10+0 olacağız bu gece
Meryyce Masalada-annesi Bende 35. Haftada sevgiden sonra tugban hanım a gittim iyi gibiydi ama sezeryan yapıyor mu? Bana sevgide normal yapamazsin sigilin var dediler tugban hn normal dedi
dilsinati Masalada-annesi canım özelde paşaalanına mı gittin izmiryoluna mı nasıl bir sorunla karşılaştın. Ben paşalanına gidiyorum bir önerin varsa dinlerim. Birde mahmut serkan bey var paşaalanında nasıl bilir misin
Tugceasel21 Meryyce bende balıkesirliyim mehmet sirvanciya gidiyorum 18 haftadaki 3. Dogumum bu sigille normal doğumun bir alakası yok bebek normal dogum poziyonundayken zaten durduk yere sezeryan yapmaz doktorlar ozeldekilerin islerine sezeryan daha kolay geliyor
Meryyce Tugceasel21 sigil ve virusun normal dogumda çocuğa bulaşma riski var ama nasıl alakasi olmuyor
Tugceasel21 Meryyce sevgi hastanesi normal yapamazsın derken tugban hanım neden normal diyor o zaman duymadığım için ya da yaşamadığım için oyle dedim bende
Masalada-annesi dilsinati İzmir yolundakine gittim genel olarak bence devlet hastanelerinden daha eski yapısı ve özensiz hemşireleri kesinlikle önermem sanırım
Tugceasel21 Meryyce demekki bir ilgisi yok söylediniz mi diğer tarafın sigille ilgili söylediğini peki
Meryyce Tugceasel21 söyledim birsey olmaz dedi ama bakmadi birdahaki gidişimde vajinal muayne yapmasini isteyeceğim inşallah o zaman normal yapamazsın der
Meryyce Tugceasel21 sigil yüzünden bebeğe birsey olmasını istemiyorum yoksa ben normal dog8m istiyordum zaten sezeryan hiç aklımda yoktu