Melike1001 reyhan16 inci ve Asya arasında kalmıştım ikisi de başa baş gidiyormuş 😁 bu arada şafağımız aynı aynı zamanda doğum yapacağız nasipse günlerinde gelirlerse 🌸🥰
Kubraaa04 reyhan16 ben de 34 haftalık hamileyim ben de inci ile asya arasında kalmıştım ama asya da karar kıldık 🥰
DENIZ_55 reyhan16 bizde senin gibiydik sonunda karar verdik isme derin su olacak ama Asya ismini çok beğeniyorum gorumcem koydu kızına koymasa Asya koyacaktim ismi
Mervecimmm reyhan16 ay bizim şafak 32 hala isim net değil. Ben inci feraye istiyorum ama eşim iki isim istemiyor. Anlaşamadık bir türlü bu konuda.
reyhan16 superstar_00 ne güzel eşimde Asya diyor aslında ama son kez fikir alıp karar vereceğiz artık 🥰
reyhan16 Fikir alacağım kimse yok çok o yüzden oylarınız çok önemli benim için karar vermeme yardımcı olacak oylarsanız çok sevinirim
reyhan16 Melike1001 inşallah zamanında sağlıkla alalım kucağımıza zaman azaldıkça heyecan artıyor bir an önce gelsin istiyorum artık 😍😊
reyhan16 Kubraaa04 İnşallah bende bir an önce karar verebilirim çok az kalmış sizinde sağlıkla alın kucağınıza 🤲🏻🥰
Melike1001 reyhan16 ayy bende aynı şeyi diyordum ama iki hafta önceki kontrolde erken doğum riski göründü o yüzden diyorum ki zamanında gelsinler 😁🤲 inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah
reyhan16 Ukhuvan mihra da çok güzel aslında ama yeni bir seçenek daha düşünmek istemiyorum 😂 Gerçekten her gün farklı isim seçiyoruz eşimle o yüzden bu dörtlü arasından karar verelim artık dedik
reyhan16 Mervecimmm çok az kalmış sağlıkla gelsin Valla eşle ortak karar çok zor oldu bizimde onun dediğini ben benim dediğimi o beğenmedi çok zor ortak seçenekleri seçebildik bir an önce karar verirsiniz sizde inşallah
DENIZ_55 reyhan16 Amin inşallah bunu secene kadar neler çektik eşimle zar zor beğendik ne onun dediği ne benim dediğim oldu alafeden başladı okumaya bu güzel dedim oda iyi dedi 2 gün tartıştık o çisem veya ildensu ismi çok istedi bende onu istemedim derinsu olsun taşıyan benim dedim sonra karar verdi tmm istediğin olsun dei derini ben suyu eşim koydu anlastik😁😊🔥