Mervecelik190518 Arkadaşımın ultrasonu karından 7 haftalık bakarmısınz kızlar bilen de yorum yaparsa iyi olur @Elamomy @Eymenkuzusu @staRmama
Eceunverkanra Mervecelik190518 Merhaba, ay ayni benim kizimin ultrasonunu gordum gorunce hatta bi sok oldum haftasi ve kesenin embriyonun sekli tipatip ayni neredeyse. Cinsiyetimiz kiz bizim tahminim de bu yonde olsun ama normalde anlamam sadece benzedigi icin❤️ Saglikla gelsin insallah
Esma5566 Eceunverkanra Kizlar suan 28 haftaligim, Doktorum bi erkek bi Kiz dedi ve simdi diyorki: Kiz Icin Bacak arasi cok dolu erkek icinde pipi eksikkk… Siz nediyorsunuz bu resimeeee?
Eceunverkanra Esma5566 Detayli ultrason girmediniz mi acaba? Ben cinsiyetten cok anlamam ama 28.haftada doktorun hala kararsiz kalmasina sasirdim🙈 Bana erkek gibi geldi bu goruntu sanki cikinti var gibi orada ama detaylida bunu kesin ve net soyluyorlar girmediniz mi? Mesela benim doktorum kesin net cinsiyet soyledi ama detaylida perinatalog kizim gostermedigi icin genital organini goremedim(birkac yeri daha goremedi) ondan sebep tekrar cagirdi rapora girmem sart diye. Devlete mu gidiyorsunuz