mrvess Minervabunny ben de aynı durumdayım normalde sadece yumurtalara günlerinde akıntım olurdu şimdi hiç kesilmiyor . Kokusuz ama niye anlamadım
Minervabunny busrax_ yaa başın sağ olsunn Allah tekrarını göstermesin🙏 ben de 2024 haziranda kürtaj oldum, kasımda tekrar denemeye başladık işte
AnneeeG1 Minervabunny canım senin bat kaç birde ne zaman yumurtlama gördün benim bugün aşırı akıntım var ama öyle böyle değil bat 2
Minervabunny AnneeeG1 canım ben bu ay kesin elendim ya🥹 bu ay ovü ile takip etmedim ama elimdeki son ovü testini yaptığımda 11-12si civarıydı pik olmaya yakındı o yüzden 14-15 çatlamıştır diye düşünüyorum bugün sabah ilk idrarla da negatifti işte🥺
Minervabunny AnneeeG1 senin yoğunluğu çoksa o ayrı yalnız benim hani normal miktarda diyim onu sen hissedersin farklı olduğunu öyle farklı bi şekildeyse belirti olabilir inşallah vardır senin bebisinn bu ay o aydır 💞💞🌸
AnneeeG1 Minervabunny Minervabunny teşekkür ederim canımın içi inşallah bebeğin senle değil demiyeceksin 😅inşallah bebeğimiz bizledir gülüm 🤍🤲🥹
AnneeeG1 Minervabunny walla normalde de akıntım oluyor ama bu ay çok yoğun yoğun gelmeye başladı son 2 gündür çok sık iç çamaşır değiştiriyorum
AnneeeG1 Minervabunny ay canım inanamazsın ama son 5,6 saattir midem bi tuhaf bulanıyor birde kaç gündür sağ ayağım çok agırıyor ilk defa oldu
Minervabunny AnneeeG1 ayy amiiin ya Allah razı olsun inşallah meleklerimiz bizimledir o ay bu ay olsun inşallahhh🥹💞🌸
AnneeeG1 Minervabunny amin canım amin namaz kılıyorum mutlaka sanada bol bol dua edeceğim aklımdasın 🤍🤲❤️🥰
AnneeeG1 Minervabunny yok canım ben asla test yapmam günüm geçti mi gider kan veririm kafam rahat olunca direk adetim gelir strese sokmam kendimi
Minervabunny AnneeeG1 yaa Allah razı olsun ne güzel bir kalbin var Rabbim tez vakitte bebisine kavuştursun inşallah seni bu ay o ay olsunnn💞🌸