Ahmtimrn Kızlar az önce telefonumu 7.ci kattan aşagıya dusurdum o kadar cok korktum ki elim ayagım titredi basım döndü resmen 17 haftalık hamileyim sizce bir zararı olmus mudur 😞
Aycann12 Ahmtimrn niye korktunuz düştüyse düştü bu kadar panik yapmanın anlamı yokki. Önemli olan çocupunuza bişey olmasın
Mervesg Ahmtimrn canim bi acile git bebegin kalp atisini duyarsin paniklemek birden korkmak iyi degil
Nalanktl Ahmtimrn merak etme 19 haftalığım babamı kaybettim gözümüzün önünde 2 haft önce kaybettik babacığımı, birşey olmaz korkmaktan endişelenme... Öyle acı yaşadım ki kızım güçlü varlığı destek oluyor bana
Krasivyy Ahmtimrn olabilir gebelikte bebeğiniz korunaklı bi yerde yinede aşırı stres ve korku gibi tepkilerden kaçının
Zeynepzeze Neyin zararı olacak korkmanın mı? Bu kadar da abartmayın lütfen. Bebek doğal olarak sizin ruh halinizden zaten etkilenir. Soru bunun neresinde
Ahmtimrn Zeynepzeze insanlar bunun yüzünden düşük yapıyorlar, ama benım hamileligimin 2.trismer oldugu için dusuk riski daha az. İnsanların sorularına terslemek veya buyukluk göstermek için mi cevap veriyorsun yoksa bildiklerini aktarmak için mi canım,?
Ahmtimrn Aycann12 telefon cok kötü düştü telefona bişey oldu diye korkmadım zaten telefonun düşüş şekli çok kötüydü her yere çat çat çarpa çarpa düştü bide hiç beklemedigim bianda hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım
Ahmtimrn Nalanktl başın saolsun canım çok kötü bir durum tabiki senın yasadıklarınla benımkı asla kıyaslanamaz ama benım ilk bebegim üstelik henuz 22 yasındayım bu yuzden böyle endişelerim oluyor acemilik cekiyorum
Dryunln [bilinmeyen] şuan yazacaklarımı yazmışsınız bende anlam veremedim hayır Telefonu düştüğündede korkabilir ben düşürsem oturur ağlarım 😂 yalan değil şimdi kullandığımız telefonlar 7-8 bin kolay kazanmıyoruz bu paralarıda...
Ahmtimrn Dryunln canım ben telefonu dusurdugum ıcın korkmadım çok kötü dusurdum sesler falan o an panikledim korktum
Meripella Görümcemin oğlu da sürekli beni korkutuyodu çok kızıyolardı hamile o sakın öyle yapma diye ben çok bilmiyorum bu tür şeyleri ama korkunca bebek eşten düşebiliyomuş ilk haftalarında allah korusunda herşey olabilir. Ya da en ufak korkuda gece bile uyurken insan bi anda sıçrayabiliyo bizim için bu çok kötü bişey her korktuğumuzda bebeğe bişey olucak diye tedirgin oluyoruz haklı olarak. Terslemeden yorum yapın zaten hormonlar tavan boşa insanları üzmeyin.
Ahmtimrn [bilinmeyen] telefona üzülseydim oturur telefonumu dusunurdum ben zaten hep telefonu dusuren bir insanım ama bu sefer binanın içinden bodrum kata dusurdum ama sesler çarptıkca yankı yaptı cidden o anı anlatamıyorum çok şükür bebegim iyi sanada cok teşekkür ederim benı anladığın ıcın