buketbagci12 cumartesi test yaptım çift çizgi çıktı kan verdim 369 çıkmıştı bugün de gittim kadın doğuma yine kan verdim 1263 çıktı sizce keseyi ne zaman görürüm
poyrazmom_ buketbagci12 1500 geçtiğinde karından görmüştüm ben ama kişiden kişiye ve doktorun cihazına bağlı olarak da değişebiliyor 1 hafta sonra git görürsün muhtemelen artık kan vermene gerek yok canım
demetmert buketbagci12 merhaba öncelikle hayırlı olsun, en yakın arkadaşım da hamile oda bugün muayeneye gitti beta şuan 3000 lerde 2 gün sonra gel ikiye katlamış olur 5 bini geçer karından muayenede keseyi görürüz demiş bugün alttan muayene ile görebiliriz demiş arkadaşım da gerek yok o zaman iki gün sonra geleyim demiş bugün öyle bahsedince postunuza cevap vermek istedim
Bmelekkk Değer çok güzel artmış maşallah, haftaya kese görünür muhtemelen, 1500 u geçince alttan 3000 i geçince karından görünüyor genelde ❤️
buketbagci12 Bmelekkk ilk gebeliğim kimyasal gebelik oldu ondan biraz tedirgin oluyorum da umarım bir sorun çıkmaz sağlıkla gelir ya
Bmelekkk buketbagci12 inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza , değer artışı Cok iyi ❤️ tahminimce haftaya pazartesi gorursunuz keseyi