staRmama 2prensesannesiiii kuzum var bence de sen ne zaman doğum yapmıştın yakındı sanki yanlış mı hatırlıyorum
2prensesannesiiii staRmama 😓 Temmuz 14 Doğum yaptım balım valla elim ayağım titriyor haftaya randevu alırım bakalım test yanlış inşallah 🙏
staRmama 2prensesannesiiii adetin gecikti mi canım? Benim de 9 aylık bebem var ikinciyi istiyoruz bu ay bıraktık korunmayı
2prensesannesiiii staRmama sezeryan mi sizin 6 gün gecikmem var 2. Kızım da gecikmenin 10. Günü kanda 100 çıkmıştı geç döllenme olmuştu
Gunay_Rzayevaaa staRmama size tavsiyem bebeyim 1 yas 5 ahından sonra düşün çok zorlanıcaksın. Dişleri çıkıyor çok huysuzlanıyor. 2 yas sendromunu atlstsın bebek doğana kadar. Yinede karar sizin
staRmama 2prensesannesiiii evet kuzum sezaryen oldum. Senin ilk çocukla ikinci çocuğun arasında kaç ay var? Birde senin yerinde olsam hemen acilde kan verip öğrenirdim merak ederdim 🥰
keyfimin-kahyasi-misin Dost acı söyler ama var gibi duruyor erken gebelik testinde bide hiç yanildigini gormedim 🥲kız ben bı doguraydim 😂😂
2prensesannesiiii keyfimin-kahyasi-misin amin dua et test yanlış olsun 🥺 çocuğum bi 1 yaşı doldursaydı 🥺
2prensesannesiiii staRmama 2 bebeyle bi yere çıkamam ki annem ya da kayınvalidem gelecek çocuklara bakacam çıkıp kan vereceğim onun içinde haftaya kadar beklerim 🙏 kızlarımın arasında 1 yıl 2 ay var küçük kızım 8 aydan gün alıyor şuan
2prensesannesiiii staRmama evet benim açımdan riskli olmasa korkmam rabbim hayırlıysa nasip etsin hayırlı değilse nasip etmesin 🙏
2prensesannesiiii Melisafurkann hap balım kandom sonra spiral düşündüm gittim dr rahim ağzın dar taşıyamazsın dedi spirali