_Gizem__98 BeyzaNur203 normal kuzum benimde hiç belirtim yoktu adet gecikmesinden başka. 4 aylık olduk şükür hala hiç belirtim yok😂 bazen hamile olduğumu unutuyorum o derece😂😂 rahat gebelik geçiriyoruz çok şükür
tanhc BeyzaNur203 o zamanlarda benim de yoktu şaşkındım hatta ama sonra ufak ufak başlamıştı. ama herkeste olacak diye bir şey yok. hatta olmazsa şanslısınız. kuzenim de aynı şekilde 8. haftaya kadar yoktu sonrasında başladı.
Bmelekkk Bende tüp bebekle 6+6 yım şu an bende de pek bişey yok, bı arkadaşım 25 haftalık hamile şimdiye kadar hiç ne bulantım oldu ne belirti yaşadım dedi
BeyzaNur203 _Gizem__98 bende aynı sekilde bazen unutuyorum ve cvredekiler bulantı soruyor süpe ettim olmasımı gerekiyormu diye :))
_Gizem__98 BeyzaNur203 yok valla normal benimde hiç bulantım olmadı koku hassasiyetim olmadı yemeklerden tiksinme olmadı hamileyim ama şükür rutin hayatima devam ediyorum zorluk çekmiyorum şükür
Kikiriki BeyzaNur203 bende de yok hatta benim göğüs ağrısı dışında hiçbir belirtim yok. Kasık sancım çoo hafif vardı bugün hatta varla yok arasındaydı bende 6+3 üm