Umudumm Bugun kızım olacağını öğrendim. Önerdiğiniz farklı kız isimleri var mı kızlar anlamı güzel olan ?
ZeynepKarataTeytey Umudumm Benimde kızım olacak Nehir koymayı düşünüyorum ama yakınlarımın Alya,Beren,Irmak,Duru,Ecem bunlar da güzel bilginiz olsun
Ahmedinannesi Umudumm Elizan😍ezan sesi demekmiş,Lina cennette hurma fidesi,Hümâ cennette bi kuş,Alya,Mina,Elif Sare,Amine💞Bunları düşünüyordum ben kızım olsaydı canım ama oğluşum olucakmış🙈
Kubra15 Canım benimde kızım olcak 26 haftalıgız. Hala bi isim bulamadık her kafadan bi ses çıkıyo çok sıkıldık artık. Benim ailem melek su olsun istiyor. Kulağa nasıl geliyo sence 😊
Sevinc-zhr Dilay çok hoşuma gidiyor benim hüma da çok güzel iki isim olarak hüma sultan iyi yeşim yaren dilara
Edaceylann Asel düşünüyoruz ama hayırlısı 😊 yanına bitane daha isim bulmaya çalışıyoruz yardımcı olur musunız? .
Umudumm Hepinize cok teşekkür ederim kızlar öneriler için Kuran’da geçen var mı acaba söyledikleriniz arasında
Brktugce Umudumm canım bende dun ogrendim kızım olacagını daha hamile ilk kaldıgımda kızımın ismini ruyamda gordum ikra koyucam ve anlamı cok guzel oku allahın adıyla 😘