nevaneva Merhaba islami olarakta anlamı güzel erkek bebek isimleri önerebilir misiniz erkeğe isim karar vermekte çok zorlanıyorum eşim kayra koymak istiyor ben kerem diyordum keremide yakın akrabası koydu vazgeçtik 🥲 önerilerinizi yzarmısınız
Ardennnnn Bebekmert isimler çok güzel ama biraz zor soylenmiyo mu sizce ikisi aynı anda 😅 benim mi dilim donmuyo acaba😂 sağlıkla gelsin insAllah bebisiniz🤲🏼
Mylittlemoon Islami olarak anlami guzel olsun dediginiz icin soyluyorum Kayranin anlamlarindan biri de mitolojideki bir tanri ismi o yuzden dinen cok uygun gelmedi bana. Ben Bera ismini begeniyorum anlami guzel ve sahabe ismi ayni zamanda
Emlll nevaneva Biz Poyraz Ege koyduk adını 🩵 ama diğer beğendiklerim; Doruk, Rüzgar, Çınar, Yaman, Atlas, Yamaç, Kayra, Pamir. Size de fikir olsun ☺️
Bebekmert Ardennnnn kayrayi ben çok istiyordum hep bir oğlum olursa diye. Aras ismini de 3 yaşındaki kızım kardeşi olacağını duyduğundan beri daha cinsiyet bile ortada yokken söyledi herkese benim kardeşim olacak adı Aras dedi. Muhtemelen oda TV de felan duydu ve beğendi . O yüzden mecbur koymak zorunda kalicaz . İkisi söylenmez zaten birisi söylenir kim ne demek isterse artık 😂😂
2baby1cat nevaneva Aslan, Çağan, Yaman şimdilik bunları düşündük. Benim istediğim Çağan ama eşim çok ısınamadı gibi o daha çok Aslan’ı istiyor.
Mikoosu Bence kerem koyun ben de Berkay koyuyorum eltimin oğlu Kerem olmasa net koyardım kolay modern anlamı güzel