Merhaba ben pcos ve endometriozis hastasıyım tüp bebek tedavilerim başarısız oldu beklenmedik şekilde kendi kendime gebe kaldım beta 5984. Ama 90 gün boyunca adet olmadığım için doktor keseyi üstten gördü ve tahmini bir gün söyledi onun söylediğine göre 5+4 hamileydim. Şuanda 6+4 hamileyim. Tahmini. Kalp atışını duymak icin cuma günü çağırdı boş gebelikten çok korkuyorum. Hiçbir şey hissetmiyorum boş gebelik yaşayan var mı onlar bir belirti hissetmişler miydi :( alttan muayene ile kalp atışını duyabilir miyiz sizce?
Midem bulanmıyor hiçbir şey hissetmiyorum boş gebelik mi ?
Her hamilelikte bulantı ve belirti olmak zorunda değil benimde belirtim hiç yoktu sonradan hafif bulantılarım oldu
Nargissos bende pcos var uğraşıyorduk en son tutmuş. 2 ayda bir adet oluyordum onun için son adet tarihime göre hesaplayamadık 5000 beta ile öğrendim 6+2 gibi hem kese hem kalp atışını duyduk çok minikti. Ama özelde cihazı iyi olduğu için görebildik bence. Çünkü öncesinde 5+5 gibi devlete gitmiştim kese vs yok hamile değilsin demişti. Sonra kan verince öğrendim. Belirti olarak da boş gebelikte ekstra bir belirti olmuyor ben bebek hareketlerini hissedene kadar hamile olduğumu düşünmüyordum. (Bulantı vs vardı sadece hasta gibiydim) Gönlünüzü ferah tutun insallah sizde en kısa sürede kalp atışını duyarsınız 💕
Nargissos 1 normal doğum 2 kürtaj 1 düşük 2 kimyasalım var boş gebelik geçirmedim ama şuan 20+1 gebeyim bütün gebeliklerinde bulantı 8 hafta sonrası başladı hiç baslamayadabilir bence dua edin hiç olmasın çok zor bulantı
Nargissos İki hamileliğimde de bulantı kusma yaşamadım
genelde yaşayan arkadaşlarımın da 7. haftadan sonra falan başladı.Stres yapmayın aklınıza kötü şey getirmeyin ne güzel hamile kalmışsınz.Keseyi gördüğüne göre dış gebelik de değil doğru yere tutunmuş kalp atışı da duyulacaktır❤️ Yüzde 5 ihtimale değil 95′e odaklanın💐
Nargissos Ben 15+3’üm ve şu ana kadar nerdeyse hiç semptomum yok. Ne mide bulantısı, ne kusma, ne bir ağrı… Annem de 4 hamileliğini semptomsuz geçirmiş, yani normal bir durum diye biliyorum🙏🏻
Nargissos midenin bulanmamasi boş gebelik anlamına gelmiyor benim hamileliğin basindan taaaki 3.aya kadar hiç yoktu sonradan sabah bulantılarım arada olmaya başladı ilk muayene 7+3 olmuştum küçüktü diye Altan muayene ile kalp atışında duymustuk
orkidemm_ yanıtınız için çok teşekkür ederim hep olumsuz şeyler duyduğum için stres oluyorum
seyma0661 sizinle benim hikayem çok benzer ben de 3 ay olmadım 5900 beta ile öğrendim şehir hastanesine gideceğim insallah duyarız içim rahatladı teşekkür ediyorum
Edagis45 çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız
Nargissos haftan çok erken daha kalp atışları bile yeni oluşuyor o dizilerde midesi bulanıyor öğürüp gidip test yapıyolar falan herkes için hatta çoğu kişi için geçerli değil. Ben de hiç bişey hissetmedim ne bulantı ne baş dönmesi bişey . Korkma stres yapma iyi düşün iyi olsun Bebiş daha susam tanesi kadar bişey hissetmemen normal
Nargissos bende de pcos var tüm hamileliklerimde hiçbir belirti yaşamadım gecikme dışında oda hep olan bişeydi zaten hatta birini 16. Haftasında ögrendim belirti olmadığı için şimdi tekrar hamileyim geç döllenme olduğu için benimde son adet tarihimle bebeğin haftası uyuşmuyor kalp atışını geç duyduk seninde öyle olur inşallah
Sumeyye1212 amiiiinnn alttan muayene ile duyulabilir diyorlar ne düşünüyorsunuz alttan muayene yaptırdınız mı hiç
seyma0661 sağlıkla gelsin sizin de bebeğiniz insallah tahmini haftaya göre 7 haftalıkken gideceğim kalp atışına alttan mı dinlediler yoksa karından mı izmirde yaşıyorum