Cansugomur Kızlar suyummu geliyor acaba ayırt edemiyorum sürekli iç camasirim ıslak şeffaf kokusuz ve yapışkan varmı bilgisi olan 😏
Anneballari58 Cansugomur su öyle az az gelmez ki bi anda boşalır engel olamazsın ultrasonda doktor suyun hakkında bilgi veriyordur değilmi
GamzeYlcnr Cansugomur bende de geliyor günlük ped koymazsam iç çamaşırım ıslanıyor hatta. 35 haftalığım bende. Bugün doktor baktı suyu azalmış demedi. Hep sınırdaydı hala sınırda. Sanırım son Zamanlar diye akıntı çok oluyor
Cansugomur Anneballari58 inşallah öyledir birden bosalsa hadi neyse de sızıntı şeklinde gelince enfeksiyon kapma riski var
Cansugomur GamzeYlcnr olabilir son haftalarda gelebiliyormuş akıntıda çoğaldı hiç birşeyi ayırt edemiyorum artık dogursam artık stres altındayım hep 😁
Anneballari58 Cansugomur sızıntı şeklinde olanı hiç duymadım valla kese yırtılırsa komple geliyor benim bildiğim
Anneballari58 Cansugomur gittiğimde doktoruma sorayım bir bana hep akıntın varmı dediğinde şeffaf var demiştim o normal olağan durum diyor
Cansugomur Anneballari58 benimde çok takıldı kafama bende soracağım doktora bakalım 😁 sen kaç haftaliktin
Tugba2626 Bende bugün başlık açtım kimse yazmadı. 32+3 um bugün ayrı ayrı 5 damla iç çamaşırımda leke vardı su damlar gibi olmuş . İdrar dan mı bebekten mi geldi anlamadım . Doktora sorsam mı bilemedim
Anneballari58 Tugba2626 idrar kaçırmış olabilirsin ama o sarı akıntı ise enfeksiyon olabilir yanma kasınma varsa doktora git bence
Tugba2626 Anneballari58 enfeksiyon falan olduğunu sanmıyorum dediklerinin hiçbiri YOk bende . Bir doktora sorayım bende sızıntı falan vardır diye korktum .