Canım merhaba, ben Ağustosta bebek 8 haftalıkken gittim. Kafiledekilerle paylaştım herkes bana çok yardımcı oldu. Benim naçizane önerim orta kalınlıkta bir seccade götürmen, sıcak taşlara oturmaman, Medinede dışarıda namaz kılacaksan beyaz ve koyu renk taşlar var. Beyaz taşlar serin oluyor kesinlikle onlarda namaz kılmaya çalış biraz daha serin oluyor. Arabalarda, otellerde ve özellikle say yapılan Sefa Merve tepeleri arasında inanılmaz klimalar var. Hasta edecek derecede. Bunun için sıcak memleket demeyip kesinlikle yanına şapkalı polar bir hırka ya da yün şallardan al. Kalın kıyafet kesinlikle şart mutlaka en az bir tane olsun. Biz o hataya düştük ve ben çok hasta oldum 2 gün otelden çıkamadığım oldu. Doktoruna söyle olumsuz bir durum için sana düşük önleyici fitil yazsın. Çünkü orada eczanelerde ilaçlar ve muayene çok fazla pahalı. Biz hasta olmamak için propolisli c vitamini efervesan tablet kullanmıştık. Bir de hira dağı sevr dağı gibi zorlu geziler oluyor. Buralara çıkmak elbette çok kıymetli ama sağlıpın ve bebeğin de çok önemli. 3 umreni yaptıktan sonra bu etkinliklere katılmamanı tavsiye ederim.
Şimdiden Allah kabul etsin bizleri de dualarında unutma. Bebişim şu anda 36 haftalık, inşallah sen de bu haftalara hayırla gelirsin. Daha doğmadan hacı olacak minik kuzularımız. Sakın korkma bol bol dua et. Dualarımız seninle …