Suleguzel Yemek seçen koca zor arkadaşlar. Her gün ne pisirecegim derdi ise yapmasindan daha zor. Fikirlenriniz buraya 🙂
AybenYB Suleguzel aaah ah bende de var o yemek seçen kocadan, taze fasülye bulmuştum pazarda onu yapıcam yanına pilavla 🥹
Yeniden2 Suleguzel kurufasüyle, bulgur pilavı,turşu, mercimek çorbası. Dünden kalan biraz islim kebabı var 🫣
Ceren1996 Suleguzel ben kendime yemek yapicam. Eşim 4.12 çalışıyor. Kendime ne yapsam diye düşünüyorum basit güzel bı yemek var mı aklinizda kızlar
Fatmadmr37 Suleguzel dun tavuk haşlama yapmıştım kızim çok seviyor bugun de mantar sote ve makarna yaptim😅yemek yapmaktan daha zor ne yapicam diye düşünmek
Rumeysaeliz Suleguzel eşime yoğurtlu mantı kendime de ıspanak yapacağım kızıma da tavuk suyuna şehriye çorbası 🥰
deletedmom43191 Suleguzel kıyma yemeği yaptık 😅 4 yaşındaki oğlum akşamdan beri kıyma diye tutturdu kasap kapanmıştı diye bugüne kaldı
Sumiire Suleguzel tarhana çorbası var şuanlık bende buraya baktım fikir olsun diye ama bulamadım birşey üçgen mantı var kıymalı ya onu yaparım yada taze fasulye makarna 😅
_biranneadayi Suleguzel Havuç karnabahar fırında baharatlayıp onu yoğurtluyorum. Yanında mercimek çorbası Tereyağlı şehriye pilavı
Deleted33000 Suleguzel bende fasulye hasladim onu yoğurtlu kuru fasulye yapacagim arakadasim düşük tehlikem var diye sarma yapmış etsiz çiğ köfte yapmış getirdi kv de normal kuru fasulye verecek bugün menümüz çok zengin hep fasulye gece bizim eve ateşle yaklasilmaz😂😂😂😂
Ecemom_ Suleguzel kabak yemeği pirinç pilavı yaptım. Eşim işte normalde kabak yemeği yemez o yokken yapıyorum ben de😂🤲
MorKelebek54 Suleguzel yesil mercimek yemegi yaptim ilk defa yanina ne gider bilemiuorum makarna uaparim heralde.. 9 bucuk aylik, ayaklarimin dibinde gezen bebeyle cesitli yemek yapmak cok zor 😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️