Gmzle Kızlar as önce test yaptım negatif çıktı ama regl 🩸 olmadım Hla düzenli olurdu 13 ünde olması gerekiyordu geç dollenme filan olabilir mi ya ne biliyim 😒😒
gokcekocyigiit Gmzle kan verin en kesin sonuç, testler bazen yanıltıyor, bir de testleri sabah ilk idrarla yapmak lazım, hakkınızda hayırlısı 🌸
Ftma_58 Gmzle bende aynı durumdayım test yaptım negatif ama 3 gün oldu gecikme bugun adet olmadım bilmiyorum napsam 🥺
_Gizem__98 Gmzle erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı sonra kan verdim kanda pozitifti kan verin bide🧸 inşallah vardır🙏
Gmzle gokcekocyigiit regl günüm 13 şubattı 10 Şubat gibi yaptgmda pozitif çıkmıştı silik sonra negatif çıktı noluyor anlamadım 😟😌
Ftma_58 Gmzle belki geç döllenmedir öyle duymuştum benimde belirtilerim vardı aslında ama bi kaö gün daha olmazsam bi kan vericem sizde kan verin isterseniz
Gmzle _Gizem__98 yarın doktora gidicem 😞 insallah orda vardır peki testte neden negatif çıkıyor regl gecikti çıkması gerekmiyormu varsa da
_Gizem__98 Gmzle bilmiyorum ki belkide ben çok erken yapmıştım testi reglim gecikmeden mi yapmıştım gecikince mi yapmıştım hiç hatırlamıyorum