DuruDefne_mommy Merhaba kızlar.Önerebileceğiniz doğru sonuç veren erken gebelik testi markaları neler?Biliyorum en doğru kan da çıkar ama öncesinde almak istiyorum hangi markayı almalıyım ?
busrax_ DuruDefne_mommy awox marka beni hiç yanıltmadı 2 gebeliğimi de onunla öğrendim. gebelik olmadığında hiç yalancı pozitif falan vermedi
Esmasin Prodoctor en iyisi bence asla yanılmıyor pembe kapaklı olan internetten alabilirsiniz daha uyguna geliyor çoklu
DuruDefne_mommy Esmasin İnternet üzerinden almayı düşünüyorum ama burda da çok görüyoruz yanlış sonuç verenleri o yüzden bilgi almak istedim 🥰
DuruDefne_mommy Esmasin görsel nasıl ekleyebilirim test yaptım ama emin değilim Bat a daha 10 gün var
Esmasin DuruDefne_mommy mutlu resim diye goggle ye arayıp oraya yükleyin linki koplayayıp burada yoruma yapıştırın paylaşın
Merve8155 DuruDefne_mommy bazilarininki cikabiliyor yumurtlama erken olduysa bende alip yapmak istiyorum 1 hafta kaldi beyaz akinti geliyor 2 3 gundur boyle bir seyiniz var mi peki
DuruDefne_mommy Merve8155 hayır yumurtlama döneminde olmuştu akıntım şuan hiç akintim yok bu normal mi bunu da bilmiyorum sol kasık ağrım var birde
Merve8155 DuruDefne_mommy anladim benim yumurtlama zamaninda cok gelmisti akintim sonra durdu simdi yeniden basladi ondan sordum isterseniz tekrar yapin
DuruDefne_mommy Merve8155 bazen tekrar yumurtlama olabiliyor isterseniz sizde ovulasyon testi yapın bi