Nisannurr 13 Şubat Beta 12 Progestron 37.37 17 Şubat Beta 36 Progestron 26.15 Doktor büyük ihtimalle kimyasal dedi. Neden böyle oluyor? Artık kafayı yemek üzereyim 😞
bebegimibekliyorum__ Nisannurr merhaba en az 100 olmalıydı diye düşünüyorum canım ama yine de takip et
Lavinyam06 Nisannurr çarşamba günü tekrarla yükseliş normalse sağlıklıdır. En az %60 artış beklenir iki günde bir
arinmommy 2 günde bir 1.5-2 katına çıkması normal diye biliyorum bence sorun olmayabilir üzülmeyin önümüzdeki hafta tekrar kan verin derim
Nisannurr bebegimibekliyorum__ 2 kat artışla 48 olmalıydı ama ptogestran düşüklüğü şüpheye soktu beni
bebegimibekliyorum__ Nisannurr canım her gün iki katına çıkmalı yani 12-24-48-96-192 gibi ama ben dedim en az 100 olmalıydı
Kubusnn Nisannurr canım bu sonuçların yumurtlamanın kaçıncı günü çıktı bende progesteron hormonu 9 çıkmıştı ilaç verdi yani seninkinden daha düşüktü betam 648di 1 gün sonra progesteron hormonuma baktık şimdilik bir sorun yok kalp atışı vs duymadım daha ama senin kan sonucun 4 gün sonra 2 katı artmış o zaman kimyasaldır sanırım ..
Parinas bebegimibekliyorum__ her gün iki katı değil 2 günde 2 katı aslında. 48 saatte bir ikiye katlar yani ama %60ın üzerindeki artışı da normal görüyorlar
Lavinyam06 Nisannurr progesteron 15 in altında olunca sağlıksız gebelik oluyor diye biliyordum ben ama düşmesi çok önemli bir durum mu bilmiyorum gerçekten doktorun buna ne dedi
bebegimibekliyorum__ Nisannurr yani düşmemeliydi bence ama yine de belli olmaz inşallah istediğiniz gibi olur
Lavinyam06 Nisannurr içini ferah tut hayırlısı neyse o olsun. Olacağı varsa zaten oluyor stres yapma stres hormonları etkiliyor. İki gün sonra tekrar ver inşallah yüzün güler canım