Yazmelegi_ [silindi] 18 aylik kızım var Kahvaltı, ev topla ,öğle yemeği, ev topla akşam yemeği derdine düş,kızımı dışarı çıkarıyorum, eve süpürge tut sofra hazirla yemek ye kızımla oyun oyna derken geçiriyor vakit
zynpknt [silindi] serklajlıyım 24 saat yatıyorum😏😏 gerçekten yatmak kadar zor bişey yok serklaj öncesi komşularımla falan oturuyorduk yiyip içiyorduk eşimle dışarı çıkıyorduk film izliyorduk öyle öyle geçiyordu
KumpirsMom [silindi] temizlik yapıyorum asla bitmiyor temizlik hayır çocukta yok yani kocam yetiyor ama sağolsun.. bide yatıyorum ağır bi gebelik geçiriyorum çevremede adapte değilim çıkıp gezme şansımda yok öyle ya yazarken sıkıldım bide yaşıyorum bunu ben 🤣
Gayeearsln 2 yaşında bir kızım var ve 9 haftalık hamileyim. Kahvaltı uyku yemek temizlik derken günlerimiz geçiyor 🤰
AnayimBenAna_ [silindi] gece 3 yaşındaki kızım sabaha karşı kabus gördü ağladı 4-5 arası uyumadım sonra aldım yanıma onu yattık birlikte saat 10 du kalktık yatakları havalandırdım arka odaları kahvaltı ettik mutfaktan çıktık. Yatakları topladım yatak odalarını topladım çamaşır attım makineye. Mutfağa girdim şimdi mutfağı toplayacağım kızımı uykuya gönderirim şimdi sonra bi yemek faslı. Sonra bebişin ütüleri vardı az belki onları yaparım. Bugünüde böyle kapatırız 😂
Liimon [silindi] hamile kaldığım ilk aylarda sayılarla boyama yapıyordum. Amigurimi ördüm biraz. Playstation oyun oynuyorum günlük dizi izliyorum. Markete gidiyorum yürüyüş olsun diye bide yemek yapıyorum başka bir şey yok. Akşamları da hep dizi izliyoruz
Blueeberryy @“aycinelizsmom”#https://mutluresim.com/images/2025/02/17/1063do.jpeg. Nasiliz bebem dogru yatamadan kediler istila etti🤣
ermelek1 [silindi] Ben de şu an çocuk falan yok ama ona rağmen günüm çok yoğun geçiyor ne bulaşık bitiyor ne çamaşır bitiyor sözde iki kişiyiz ama asla işim gücü bitmiyor tabi boş olduğum zamanlarda oluyor o günler arkadaşlarıma gidiyorum çocuğu olan arkadaşlarıma oturuyoruz ediyoruz o şekilde😅
Accountant [silindi] home office çalışıyorum yemek ortalığı toplama derken akşam oluyor nasıl geçiyor anlamıyorum
Blueeberryy aycinelizsmom ahahha kedi biraz daha cozse sallancak bile 🤣 ay korkuyorum ben iki kedim surekli kavga ediyo bebemin ustune cikcaklar diye 🫣 seninkiler nerede duruyo napiyolar