handee3535 5 dakikayı geçince çıktı. Var mıdır ? Artık güvenmiyorum bu testlere de. Birgebenin günlüğü testi 🙏🏼 Adetime 3 gün var. Kasık ağrımdan dolayı yaptım.
akdeniiss handee3535 yapabilirseniz bir de erken gebelik testi alıp yapın. Var gibi gözüküyor ama adetiniz daha geçmemiş erken gebelikte daha net çıkabilir
Mor-kelebek handee3535 bende gördüm var gibi pembe hemde gri olunca genelde güvenmeyin diyorlar ama artık testlere hiç güven kalmadı. Herşey gönlünüzce olsun inşallah 🌸
miroscumm handee3535 bence siz yine kan verin. Benim idrar testimde pozitif cıktı kan 0.3 cıktı. İki gun sonra tekrar kan verdim bu sefer 66 çıktı. Regle 4 gun vardı öğrendiğimde.
handee3535 akdeniiss Yapacağım şimdi güvenmedim. Oğlum almaya gitti. 😆 Artık sevinemiyoruz testler yüzünden.
Ftmayf Ben de ilk gebeliğim de böyle öğrenmiştim canım hatta değerim 15.9 du ve aynı marka ben de ordan almıştım erken gebelik testinde çıkmayabilir çünkü bunun kadar küçük algılamıyor
handee3535 Ftmayf Öyle mi dersiniz ? Dün Prodoctor yapmıştım çıkmamıştı. Bugün bunu yapayım dedim. İnşallah vardır. Kan veririm olmazsa birazdan ❤️❤️
handee3535 Mor-kelebek Çok teşekkür ederim inşallah vardır. İsteyen herkesin olur bebişi inşallah ❤️🌸
handee3535 Melisafurkann Mor-kelebek sonucum 2 çıktı. Malesef yokmuş. Testlere olan güvenim yerle bir 😂
Melisafurkann handee3535 bebeğim yükselebilir ama ben burada bir gün önce 1 çıkıp ertesi gün 10 çıkanı gördüm