Budak41 Zehradmrlsym benimde tuttu erkek çıkmıştı doktor da erkek dedi dedim hiç şaşırmadım falan oda dedi neden Çin takviminden baktım birde Rus takvimi var ona da baktım erkek doktor zaten %90 Çin tajkvimi doğru çıkıyor dedi
Zehradmrlsym Budak41 aa ben hiç rus takvimini duymamıştım😍 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
Bsra_blc Zehradmrlsym aynisi canim ilk gebeliğim de kiz cikmişti kizim oldu şuan 2.gebelikte erkek cikiyor doktor erkek dedi ama detayliyi bekliyorum bakalim hayirlisi 😀🌸
Meral_63 Biri bana da yapsın hayrına ya nasıl oluyor bilmiyorum ☹️ doğum tarihimi bide ne yazılıyor bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Zehradmrlsym Meral_63 googleye çin takvimi yaz çıkan sayfalardan ben gebe.com un sitesinden bakıyorum oraya doğum tarihini ve son adet tarihini yazıp baktırıyorsun
2424aa Zehradmrlsym benim tutmadı 2. Gebeliğim kız diyor😂😂 oğlum olacak Allah’ın izniyle 🥰 bir oğlum var gönülden kız geçerdi tabiki ama sağlıklı olsun da başka bir şey istemem 🥰🙏🏻
Zehradmrlsym 2424aa evet insan iki meyveyide tatmak istiyor ama olsun aslan gibi iki erkek evladınız olucak😍
2424aa Zehradmrlsym evet binlerce kez şükürler olsun🥰🙏🏻 Allah anne olmayı hakkeden herkese nasip etsin 🙏🏻🥰
Bsra_blc Zehradmrlsym sağlikli olsunlar da inşallah kiz erkek fark etmiyor 🥰 bende netleşmesini bekliyorum 😁