Ttug3895 Canparee benimde 35 haftalık hafif sancılar çıkınca sancı durdurmak için ilaç başlandı ama iğne olmadım sancınız var mı sizinde
Canparee Ttug3895 hayır sancım çıkmadı dün girdim nstye. Her ihtimale karşı yapıldı iğne bu cuma tekrar gideceğim nst için henüz gün vermedi. 37 haftaya kadar tutmak hedefim dedi doktorum
HazelSeren Ttug3895 5 gün yoğun bakımda kaldı canım ilk çocuğum tam 36 da doğmuştu solunum sorunu vardı
Ttug3895 Zlfiyee benim o şekilde Nst ye girdim hafif sancım çıkınca ilaç başlamıştı doktorum kasılmaları başlatmaması için temkinlinolmakta fayda var
HazelSeren Zlfiyee tulum zıbın ayaklı pijama şapka eldiven 2 adet bez çorap koydum canım artık neyı gıydırırse😀
HazelSeren Kocamanailem_ evet benımde camlar var havadan yapamıyorum genel temızlık kaldı işte bakalım hayırlısınla o da bıter inşallah 🙏 ben çikolatayı erken yaptırdım bişey olmaz dedi elit çikolata
MerveDkc35 HazelSeren 36+6 yız bizimde herseyimiz hazır bı kızımın gelmesi kaldı sancılar arttı mide bulantısı var bilmiyorum nolcak
HazelSeren MerveDkc35 bendede bulantı zaten hiç eksılmedı aksam karnım davul gıbı oluyor agrım oluyor artık sonlardayız
MerveDkc35 Zlfiyee 1 tane bez mendil 1 takım eldivenli vs 1de ince bir örtü koydum zaten başka birşeye gerek yok dedi ebe