Aryaalina Temmuz anneleri kaç kilo aldınız kaç kilosunuz boyunuz kaç biz 1.71 kilo 70 19+0 haftalık olduk 🙏🏻
ebrarmom08 Aryaalina 17 haftalgz.60 la hamile kaldim suan 64 kilo.felanm boyum 1.68 dogum tarhimjz 15 temmjuz gozukuyo 😊
Denizanne Aryaalina canım biz 17.5 iz. Temmuzun başı ve ortası arasına denk geliyor doğum 3. Aydan sonra şu 1.5 ayda 4 kilo almışım. 😩 doktorum kızdı biraz fazla almışım çünkü
Liva05 5 temmuz dedi doktorumuz doguma. 1.70 Boyundayim 59la hamile kaldim 64um suanda 😕 ama kilo aldigim belli olmuyor direk karnima gidiyor heralde 😀
AkileUqur Mucizemiz4735 hayır. Şuan değil ama dün Dr. Kontrolum vardı. Artık hissetmeye başlarsın dedi... Ama bilmiyorum bn çok hareketli yim. Çalışıyorum. hiç bebeğimin hareketine adapte etmedim kendimi.. karnımı dinlemedim 🤔🤔🤔hiç yakalayamadım.
Mucizemiz4735 AkileUqur inşallah hissedersin Canım ben 16.haftadan itibaren hissetmeye başladım ama kaç gündür tık yok takıldım ben de ya
AkileUqur Mucizemiz4735 inşallah cnm. Pop senin baya olmys hissedeli.. ben farketmiyorum herhalde hareketlerini
Mucizemiz4735 AkileUqur herhalde ama sürekli hissetmem lazım mı bilmiyorum kaç gündür hissetmiyorum gibi
AkileUqur Mucizemiz4735 valla onu bnde bilmiyorum. Annem hep der ki. Bebek kemiklenince. Daha çok hareket eder