Kamazeynep55 Benim 0- eşimin + bi kan gurubu. En korktuğum şey hamileliğimin başından beri bi ton test yaptırdık hepsi normal çıktı. Bebek etkilenmemiş. 28 haftamı bitiriyorum bu hafta bir de kan uyuşmazlığı iğnesi yapacak garanti olsun diye. Doğumdan sonra bebeğin kanına tekrar bakılacak. Eğer bendense sıkıntı olmazmış. Babadan olursa ona göre müdehale edilecekmiş
hazal35 Kamazeynep55 canim evett igne koruyo ama bide bu rh disinda 0 oldugumuz icinn abo uyusmazligi oluyo bizde onun ignesi yok istee
DuruSuedaAca hazal35 yok be canım korkma benim oğlum 8 gün hiç çıkmadan yattı maaşlllah şimdi 18 yaşında, fototerapi görmezse ve 48 saat yüksek sarılık ile durursa ancak hasar verir tedavisi var çok şükir güzel anne yorma üzme kendini kafana takıpta
Elvn hazal35 canm kn uyusmzligi senn negatif esinin pozitif olmasyla olr eger bylyse kan uyumzlgi vardr
hazal35 YagmurDaskn ignesi yok onun bebek 0 olursa sorun yok babanin kanindan olursa yenidogan sariligi cok afir gecebilirmis isiga yatirabiliyolarmis hersey dogumdan sora belli olck iste bebek dogduktan 24 saat icnde
hazal35 Kamazeynep55 evttt rh daha onemli diyolar ama sizdede bizdeki gbi iki uyusmazlik var hem rh hem abo dogumdan sonra belli olck hersey
stronglove Bizde de var yani ben 0+ eşim A+ doktorum doğar doğmaz kan testi yapicaz senin grubunsa sıkıntı yok ama babanın grubuysa sıkı takip yapicaz sarılığın yukselmemesi için dedi eğer yukselirde dusmezse yine bebeğe yapılan bı iğne varmış 48 saat içinde canım bu arada onuda araştır bı istersen yani şuan yapılacak bişey yok bekleyip gorucez