Nalannnnnn Kizlar kenarda biraz birikimim var. Sürekli bir şey çıktığından elimdeki nakit gittiği için Ajda bilezige çevirmek istiyorum. Ama ilk defa bilezik alacağım ve bilmediğim bir kuyumcudanda alacagim için nelere dikkat etmeliyim ?
deletedmom43191 Nalannnnnn aldığın kuyumcunun iyi bir kuyumcu olmasına dikkat et zaten kağıt veriyorlar bilezik alırken bisey olsa direk muhatap bulursun
Serpoo Nalannnnnn işçiliksiz bilezik olmasına dikkat edin ajda gibi kibrit çöpü gbi enazndan bozduracagnz zaman fiyat cok düşmez
Accountant Nalannnnnn 22 ayar olsun işçiliksiz olsun ki satarken değer kaybetmesin Ajda bilezik zaten işçiliksiz yatırımlık bilezik hemde şık onun dışında kuyumcu tartarken sende bak mesele bilezik 10.20 gram dedi sende göz ucuyla bak yani tartıda yazana
hamcokelek33 Bulunduğun şehirdeki büyük ve bilindik bir kuyumcudan almaya bakın mutlaka bide kesinlikle 22 ayar olsun
Nalannnnnn Bulunduğum yerdeki kuyumcuları hiç tanimiyorum. Rahmetli babam kenara çeyrek falan atacağı zaman önceki yaşadığımız yerdeki kuyumcudan alırdı. Bu yüzden hiçte anlamadığımdan sormak istedim