etkafa gulanne_ belediyenin oradaki medicali aradım ve 69 bin dediler doğum paketine Kordon bağlatma +25 bin
Eszirm05 Benim arkadaşımda Fatih devlet hastanesinin karşısındakine gidiyor paket 50 bin bende oraya gideceğim 12 haftadayım Meryem topa gidiyor
0506asaf etkafa ben bugün aradım 64 bin dediler sgk li fatih devletin karşısındaki mi diye özellikle sordum evet dedi
etkafa gulanne_ aynen canım orası öyle ama benim kordon bağlamamda var oda eklenince 75 oluyor baya artıyor detaylıya da ayrı istiyor 5 bin benimki 100 ü bulacak gibi
aysenurrkucuk gulanne_ direkt alın derim biz 5 ay önce İstanbul’da medicalparktan 84 bine aldık İstanbul da olmamız sanırım suç … ama karlı tabi her gün yeni bir zam gelince iyi ki almışız diyorum ☺️
gulanne_ aysenurrkucuk evet çok sık zam geliyor şubat sonu yine gelecekmiş. Hayırlı olsun bu arada sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun evlatlarımızı
[silindi] Serpoo nasıl 46 aldınız ? Ben geçen sene ekimde aldım 9 muayene 9 NST var . 50 bin TL istediler . Ben dolandırıldım mı yani ?
Enmomy [silindi] almayınca git gide fiyatı düşürüyorlar . Bende paket almadım mantıksız geldi . Toplamda harcadığın para o kadar zaten . Bir de üstüne peşin veriyorsun
Serpoo [silindi] detaylı ultrasyndan sonra basladm ben hastaneye 24ncü haftamdı yanlıs hatrlamıyosam ilk basda yapılması gereken tahlilleri vs düştüler 46 bine denk geldigni söylediler
Kur Belediye binası yanındaki Medical de sezeryan 37 bin dendi bana ama yine gelir bir zam yaza kadar
Enmomy etkafa Gebze de belediyenin yanında . Eşim de bende çok memnun kaldık . Bu arada tüm kadın doğumculara gittim . İçimize en iyi sinen oydu . 35. Haftadayım
[silindi] gulanne_ Fatih devletin karşısında . Sizin paket içeriği nedir ? Ben galiba dolandırıldım aşırı moralim bozuldu