Fatmanur12345 Kasık ağrınız oluyor mu gece uyduğunuzda dönerken hanımlar ben bugün onun ağrısıyla uyandım ve gece de ara ara oldu
anonimuye Fatmanur12345 suan 37 yim evet oluyor ama o haftaları hatırlamıyorum birde ben bu agrı oldugunda idrara sıkısık oldugumu farkediyorum gece tuvalete girince rahatlıyorum
melosunbebikosu Fatmanur12345 ben de 33+4 üm dediğiniz şikayetleri yaşıyorum ben de ama olabilecek bir şey gibi düşünüyorum bir sorun olmaz inşallah
Baby-ES Fatmanur12345 ara ara olabiliyor ama ben bir şey farkettim eğer dönerken yada hareket ederken kendimi sıkarsam ağrı daha sık oluyor, artık bir yerlerden destek alarak kendimi sıkmadan hareket etmeye çalışıyorum çok daha rahat oluyor 👍🏻
Mercan0652 Fatmanur12345 karnın boşlukta kaliyosa ondan da olabilir altına bi destek koyabilirsin ya da hamile yastığı kullan. Ben kullanıyorum öyle kasik ağrım olmuyor hiç ondan mı bilmem ama
Fatmanur12345 anonimuye evet öyle oluyor bende de ama çokta sıkışık olamıyorum ben yine dönerken kasık ağrısı oluyor
Melikeninbebegi Olmaz mı hiç daha da artıyor zaman geçtikce 36+5 im gece olsun istemiyorum sabaha kadar agrı