Meralinmucizesi babygirl02 11 inci gün yaptım hamile olduğumu öğrendim 4+5 te kese gördük çok şükür bugün de kalp atışını dinledik elhamdülillah 🤲
babygirl02 Meralinmucizesi yaa çok sevindim senin adına darısı başıma inşallah Allah’ın izniyle bana da dua et canım ilk aşılaman mı tuttu yoksa ikinci falan mıydı 🤲🏻
Meralinmucizesi babygirl02 Allah gönlüne göre versin inşallah cnm Tez vakitte inşallah sende güzel haberler alırsın benim ikinci asilamaydi
babygirl02 Meralinmucizesi ikinci aşılama da tutan çok kişi gördüm ilkinde nadiren tutan var demekki ikinci de biraz daha tutma oranı yüksek oluyor olsun tutsun da ikincide tutsun inşallah canım 🤲🏻
Meralinmucizesi babygirl02 b babygirl02 aynen öyle cnm bundan 8 ay önce ilk aşılamada tutmuştu ama 4 aylıkken aile problemleri su bu derken kalbi durdu sitresten kaynaklı kürtaj oldum bu da üç ay sonra gelen minik mucizemiz Allah’ım sağlıklı sihatli gelmelerini nasip etsin inşallah 🤲
babygirl02 Meralinmucizesi anladım senin ilk aşılamanda tuttu buda tuttu demekki ayy ne güzel ya sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini inşallah canım darısı başıma inşallah 🤲🏻
Meralinmucizesi babygirl02 hayır ilk aşılama tuttuğunda 4 ay sürdü sonra kürtaj oldum kürtajdan sonra bir adet dönemi geçti gittim aşılama yaptık tutmadı üçüncü ayimizda tekrar yaptık tuttu şükür🤲
Betsin babygirl02 bende çarşamba günü 2. Aşılamamı oldum ilk aşılamamda ertesi gün ilişki demişlerdi ama bu sefer aşılamanın akşamında ve ertesi günde ilişki ve sonra gün aşırı denildi bakalım 6. Günüm beklemedeyim🥲