Angel19 Bsremr 13 haftalık %100 kız dedi bir hafta sonra erkek dedi 😂özel doktor ve cihazı çok iyiydi
birincimasali Bsremr banada 12. Haftada %99 kız ama degisebilir dedi. fetal test yaptirdik erkek cikti😂😂
Bsremr Minikmucizem12 hahahaha ay inşallh ilk gebeliğim erkek kız farketmiyor ama kız olsun istiyoruz tabiki hayırlısıyla sağlıkla gelsinler 🥹🩷
GZzzsss Özel de takipliyim 12.haftada kıza benziyor dedi ama alışveriş yapma dedi değişebilir dedi burada çok değişen okudum sanırım 17/18haftalarda söyledikleri net oluyor ama doktora cihazına da bağlı bence 🌸
Talentedmom GZzzsss benim de doktorum aynısını dedi kız gibi alışverş yapma dedi bence kız çünkü ultrason resminde aşağıda 3 çizgi var
Bsremr GZzzsss bende alışveriş yapmayacağım daha erken tabiiiii 🥹🩷 sağlıkla gelsinler gönlünüze göre olsun 🧿
Bsremr Talentedmom aiiiyy sağlıkla gelsin doktorumuz bayağı inceledi bacak arasını güzel gösterdi dedi normalde yüzünü hiç dönmüyor yüzüstü yatıyor hep 🤭🩷 ama o gün baya baktı doktorumuz bende baktım pipi göremedim hayırlısı artık 🤭🩷🤣
Talentedmom Bsremr kız gibi dedi ben de düz gördüm bugün iyice baktım resmine 3 çizgi gördüm şok oldum burda baka baka farkettim 😀