wherearetheavocados Tugceaker açıklık yok kanala inmemiş ama ikinci doğumlarda doğum esnasında inebiliyor dedi
Tugceaker wherearetheavocados benim ki de tam tersi kanalda çok inmiş baya baya aşağda kafası dedi 4 gün önce ama suyum gelmedi açıklığa saten bakmadı sadece artık doğum yap 10 gün içinde dedi
wherearetheavocados Tugceaker açıklığa bakması lazım aslında ben bugün kanala girmiş mi diye sorduğumda alttan muayane ederek anlayabilirim dedi ultrasonda bir şey demedi alttan eliyle baktı inmemiş dedi
Tugceaker wherearetheavocados doktordan doktora fark var canm ya valla bakayım edeyim demedi baya başı aşağda senin doğumun çok kolay dedi ama 10 gün içinde kendi kendine sancılan eğer olmassa dedi suni sancı verip doğurtcam seni dedi
Tugceaker wherearetheavocados dağlıkla gelsinler hepsi tabi ki ama ne gelen var öyle tüm tuşlara basıldı bekliyoruz
Tugceaker wherearetheavocados ahhh gerçekten çok ağırlaştık annemin bi arkadaşı var annemlerden tabi ki küçük kadınla aramızda 1 hafta vardı ben öndeyim kadın dün doğum yapmış suyu gelmiş doktor acil sezaryene almış suyu geldi diye ilk çocuğuda sezeryan olunca işte ama çok kıskandım herkes çatır çatır kavuşuyor bir biz kaldık kavuşamadık rahatlatamadık ah ah
wherearetheavocados Tugceaker benimde komşumla aramda 3-4 hafta vardı o doğum yaptı ben daha bekliyorum ilki normaldi inşallah bu da normal gelir
ayse5487 Yarın 38+1 im kontrolüm var çatı muayenesi yapıyor mu kızlar doktor ? Sancım falan yok sanki hiç gelecek gibi de değil 😔