anneeolmkkk Ogretmen aynen canım büyük ihtimalle öyledir hadi bakalım ya umut oldun bana bekliyorum hayırlısıyka güzel haberlerini😍
Ogretmen Ogretmen ben anlamadım ya. Kanı verdim, doktor kese vs göremeyiz ama rahim kalınlığına bakalım dedi. Bakarken kese gibi bişey görüyorum ama ikiz gibi dedi. Şok oldum. Testte böyle silikken keseyi nasıl görebilir
Hizliveofkeli Ogretmen ay geçen burda birine daha böyle bişey demişti doktor hatta testi çok silikti nasıl kese gördü diye şaşırmıştık. Sonra test negatif çıkmıştı. Bazı doktorlar bilmiyorum ama çok ilginçler 😂 inşallah bebişler seninledir diyelim ne diyelim 🌸
Ogretmen Hizliveofkeli çok değişikler gerçekten. Betam 32 çıktı. Daha çok yeni çarşamba tekrar beta vericem. Folikasit başladı şimdi onu aldım
anneeolmkkk Ogretmen yaaa canım çok sevindim hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yaaa 🙏🙏🥰🥰 inşallah bende pozitifi görürüm kanda da
anneeolmkkk Ogretmen vallahi çok korkuyorum negatif çıkmasından ya farklı marka ile yapmadan veremeyeceğim sanırım. Test kargoda yarın gelince deneyeceğim hemen olmadı yarın akşam veririm
A_nuur19 Ogretmen şuan bende bu durumundayım profilime bakabilirsin canım ama elde baya baya gözüküyor kameradaki gibi olmuyor bakalm kan vermeye gideceğim
1tosbikannesi Ogretmen yaaa hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. İki günde bir kan verip artışı takip edin mutlaka