Nazemm Kızlar 26 haftalık hamileyim bugün doktorda dönmedigini makat geliş dedi sizin kaçıncı haftada döndü
Merve_kucuk Nazemm 28 haftalıkken diye hatırlıyorum. Bakalım bu bebeğim kaç haftalıkken doğum pozisyonunu alacak.
ArasMom__ Nazemm 30 haftalık gittim daha dönmemişti doktor döner demişti şuan 31 haftalığım hâla aynı yerde sanırım🥲🥲 umarım döner
seyma0661 ozlem6060 nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin iki doğum şekli de korkutucu onun için fazla düşünmüyorum 😂🥹
gmz0007 Nazemm ben gebeliğimin başından beri aktif olarak pilates yapıyorum çok işe yaradığını düşünüyorum bu konuda deneyebilirsiniz
Busranurer Dönmesi için birşeyler yaptınız mı kendi kendine mi döndü. Ben 35 hastalığım dönsün diye yapmadığım şey kalmadi
Mervealya1992 Nazemm bnmde tam tersi 35e kdr baş aşağı 36da baş yukarı😀zaten sezeeeryan olcgm ıcın cok onmlı değil
Elifimsib Nazemm 19 ve 22 haftalıkken gittiğim kontrollerde baş aşağıdaydı 25+2de gittim en son makat gelişti. Doktorum doğuma kadar daha çok döner haftan erken dedi bugün 26 haftalık olduk tam bakalım sonraki kontrolde nasıl olacak