Deleted33000 Fundaaaa46 yeni doğan bebekse onun çene kasları daha güçlü olmadığı için bosaltamaz bile memeyi ama büyüdükçe sütün çokluğuna da bağlı bu biraz değişir yani
Tutaste_ Fundaaaa46 dakikası yok aslında yumusayana kadar vermek lazım bizde yardım edebiliriz ben aşagı doğru masaj yapıyorum bazenn az gelince emmek istemiyor cünkü
Ass234 Yenidoğan mı vs ona göre değişir, ben ebeye sormuştum nasıl anlayacağız boşaldığını diye hissedeceksiniz zaten dedi ilk başlarda alışmaya çalışırken ben 10-15 dk bir memede tutarım diye düşünüyorum ki belki durmaz bilmiyorum ama bakalım :)
Fundaaaa46 Ass234 evet yenidoğan Max 20 dk tutuyorum ama emin olamıyorum doyuyormu vs diğer memeyide veriyorum
gmz0007 Fundaaaa46 bebek hemşiresiyim ben,göğüsünüzde uyumasına izin vermeyin emerken çenesinin altından yukarıya doğru ittirin durakladığında ve ayaklarının altını mıncıklayın biraz uyanıp emmeye devam etsin
Fundaaaa46 gmz0007 kaç dk emmeli peki bir tarafta ne kdr tutmam lazım sütümde az bu arada mama takviyesi veriyorum bi türlü çoğalamadı
gmz0007 Fundaaaa46 15 er dk her göğüs için.emzirdikten sonra göğüsünüzü mutlaka sağın bebek emdikçe ve süt dağımı yaptıkça sütünüz artacaktır.en az 3 lt su için ve o uyurken mutlaka uyuyun.stres oluşturan bir şey varsa etrafınızdan uzaklaştırın(kaynananız bile olsa) çoğaldığını göreceksiniz 🤗