Anniskoo1 Arkadaşlar merhaba bugün resmen 4 5 kez uyandım o kadar çok korkuttular ki her seferinde kendime gelemedim rüyalardan çok etkilendim rüya tabirleri nde de kötü şeyler yazıyordu çok korktum içimi ferahlatır mısınjz lütfenn
Merveerol28 Anniskoo1 ben de hamilelikten önce hiç rüya görmezdim, hamileliğin başından beri rüyasız uykum yok. Gece yatmadan önce Ayetel Kürsi, Felak, Nas, İhlas okuyorum o zaman korkunç değil de normal rüyalar görüyorum en azından 🌸
Zeynepkab Çok takılmamak lazım ya bende aşırı saçma sapan bazen korkutucu rüyalar görüyorum hamilelikten olmalı çünkü ondan önce hiç rüya görmezdim düşünmemeye çalış
Ilknurralalms Ya inanın bende hiç rüya gören biri değildim 33 haftalık hamileyim şuan neredeyse her gün rüya görüyorum. Çevremde ki herkes hamilelik bitince geçeceğini söylüyor. Çok düşünmeyin üstünde anlamlarına da bakmayın unutmaya çalışın
Patiseverana Eşinizin o gün giydiği tişörtü giyin işe yarıyor umarım sizde de yarar 🌺 onun dışında bol bol da okuyun eşiniz de okusun yatarken ✨