Denizcntrk Seda05 benim 6 haftalik filandi canim. Ama bazen daha erken yada daha gecte gorulebiliyo diye biliyorum. Senin kac haftalikki?
Aysedgrlikrkmz Seda05 biz 5 haftalıkken görmüştük çok şükür 🥰 Rabbim isteyen herkese nasip etsin bize de sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah 🙏🏼🙏🏼
Kalphanem Seda05 benim dört gün geç döllenme olduğu için 8 haftalıkken gmrdük ve kalp atışını duyduk şükürler olsun
Ogretmenanne92 Seda05 6+ 3 te devletteki doktor gördü kalp atışını dinletti. ama ben göremedim. 6+5 te kendi doktoruma gittim. O zamanda ben gördüm. 2 günde bile nasıl büyümüştü minik can👶🏻
CnsyeniHamile 5. Haftamda kese vardı içi boştu 6.haftanın içinde kontörle çağırdı doktorum hem bebek hem kalp atışı herseyi göründü çok şükür 🙏
Seda05 CnsyeniHamile benimde şu an bu programa göre 5 hafta 7 günlük gösteriyor ama doktorum 6 haftalık dedi bu cuma yada cumartesi gel kalp atışını duyacağız dedi ozaman da bebeğimi görürmüyüm 🙄
kubrasonmezzz bende 5 te gördüm kişiden kişiye değişiyor lütfen karamsar olmayın dua edelim hep 🙏 kimisi 5 te kimisi 8 de görüyor çünkü
Seda05 kubrasonmezzz benim 6 haftalık ve cumartesi kalp atışını duyacağız dedi dün doktor kontrolüm vardı
Denizcntrk Seda05 bu yakinlarda gidersen keseyi gorursunuz ozaman hatta belki kalp atisini bile azda olsa duyabilirsiniz. Ama duyamazsan endiselenme bazen 7 yada 8 de de duyulabiliyo😊
CnsyeniHamile Seda05 bence görürsün inşllahta görürsün görünce yada duyunca zaten hiç bişi düşünemiyorsun başka Allah isteyen herkese tattırsın 🙏🙏😊😊