Fatos_kdmr nolursa olsun emzirmeye çalışın ilk tavsiyem tabii ki çok zorlanacaksınız etrafınızda ki saçma sapan insanları duymazdan gelin eğer varsa hoşaf kesinlikle götürün ilk tuvalette doktorum ıkınmaktan korkma dikişlerin zarar görmez demişti yapmaya çalışın bol bol sıvı tüketin demeyeceğim emzirirken ister istemez etrafınızdakilerden bana bir şey içirin diye kendiniz isteyeceksiniz emin olun 29 Ocak da sezaryen oldum ağlayarak girip gülerek çıktım emzirme konusu şu yüzden de önemli bebek emdikçe rahim kasılıyor kasıldıkça kanama oluyor ve toparlanma süreci daha hızlı ilerliyor zaten hemşireler çok destek oluyor ilk yürüyüş de çok önemli ben koşar adım kalkmıştım hiç övünmeyeceğim ikinci gün ilaçların etkisi geçip eve geldiğimde gerçekten acıdan ağladım ama sakın korkmayın üçüncü gün acım dinmişti hiç olmamışım gibi 😍 zaten evde de ilaçlarla toparlıyorsunuz hemen veee eş desteği bunu ekip çalışması haline dönüştürün siz emziriyorsanız bebek hooop babaya gaz çıkarmaya siz giydiriyorsanız alt değiştirmeye yine babaya bu bir ekip çalışması 💪🏼 veeee en ama en önemlisi çok kötü bir deneyim yaşadığım için söylüyorum KV’yi uzak tutun 😂🫢 sana güveniyorum güzel anne yarın minicik mucizen kollarında en güvenli yerde olucak 🥰🥰🥰🥰