Deletedmom525 Gittim doktora herhangi bir enfeksiyon kötü koku böyle şeyler yok dedi ilk ona baktı canım. Kan falan da parça da yok dedi. Sadece kahverengi akıntılar kalmış onlar da bir haftaya geçermiş. Yumurtalıkların da çok güzel fazla falan dedi. Genetik sonucum çıkmamış. 15 güne çıkar sizi ararız dedi. Pataloji temiz çıkmış. 9 tane test adı yazdı. Kromozom çıktıktan sonra bunları yaptırcaz. Burada pahalı tutabilir eğitim araştırma hastenesine gidin ama bazen kabul etmeyip yapmıyorlarmış. 2 kaybım olduğu için. 3 kayıp olunca yapıyorlarmış. Siz 3 olduğunu söyleyebilirsiniz dedi. Hastanede sordum 3700 dediler. İlk araştırma hastanelerine randevu alıp gitçem. Yapmazlarsa mecburen buraya yaptırcaz. Ama sistemlerinde çıkmaz mı 2 kere kürtaj olduğum. Sen nasıl demiştin yapmışlardı canım. Bir de doktor 10 kişinin 7sinde kromozomsal sorun çıkıyor dedi. Kromozomsal sorun çıkma sorunu da çok yüksek. Öyle çıkarda pgt yöntemiyle tüp bebek falan dedi. Tüp bebeğin tutma oranı da %40 mış off ya kafayı yicem.