yeni_anne2 HazelSeren Allah razı olsun çok teşekkürler 🌸🤲Rabbim saglıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
Damlasvs Ayyyyy sağlıkla büyüt inşallah darısı bizeee inşallah 🥹😍 sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunnn🥹🥹 33+2 Cumartesi ilk nstm var çok heyecanlıyım🥹🥹🥹🤲🏼
yeni_anne2 Damlasvs çok sağolun teşekkürler 🌸🥰 Rabbim hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin inşallah tatlı heycanlar tabiki Ama sakın korkmayın ultrason gibi uzanıyorsunuz 10 .15 dk sonra kalıyorsunuz 🥰
kbsoysal Şimdi gördüm postunu bir duygu yüklenmesi geldi bana 🥹 Gözün aydın canım beniim, çok çok sevindim senin adına 💖 Herşey yolunda ilerlemiş doktorunun nöbetçi olması büyük şans🥲
yeni_anne2 kbsoysal çok sağol canım benim Allah razı olsun 🤲🌸 Benim minik gelmek istedi yapacak bir şey yoktu 😁 sağ salim geldi çok şükür hayırlısı böyleymiş demek evett en çokta ona sevindim nöbetçi olduğunu duyunca rahatladım birden sana da hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin Rabbim 🤲🤲🤲
Sundus_0 yeni_anne2 neden sezeryana aldılar merak ettim açılman varmış hastaneye gittiğinde biraz daha bekleyip açılman ilerleyecek mi ilerlemeyecek mi kontrol edebilirlerdi . Kaçıncı gebelik bir de onu merak ettim.
yeni_anne2 Sundus_0 bebegimmm tersti benim o yüzdenn normal dogum yapamıycaktım zatenn 24 şubata zorunlu sezeryanım vardı gün olarak ilk gebelik akşam üzeri suyumun gelmesiyle doğum yaptım
Dilekceren yeni_anne2 inşallah bizimde iyi geçer bende çok korkuyorum . İlk doğumum normal ama bunu sezeryan istiyorum doğum yaptığınız hastahanede doğum ücreti ve muayene ücreti bilgisini paylaşırsanız sevinirim birde doktorunuzdan memnunmuydunz. Bende mayıs sonu hazıran başı doğum yapılan nasıpse doktor arayışındayım özel düşünüyorum
yeni_anne2 Dilekceren öncekile doktorundan çok çok memnun kaldım sağolsun ilgisi alakası memnun kaldım 😊🌸 Benim doğum yaptığım gece nöbetçi olmasıydı ayrı mutlu etmişti beni muane ücreti sigortalı olarak 1800 tl sigortasız fiyat 3200 tl sezaryan fiyatt 28.500 tl esenler medipol hastahane olarak ilgili alaka da gayet güzeldi 🌸😊sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🌸😊