Hanımlarrr öncekile bize dua eden güzell dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun 🤲🤲🌸 Rabbim sizleri de bir avazda ağrsısız sısısız doğumlar nasip etsin inşallah 🤲 saglıka sıhhattle kucağınıza almayı nasip etsin Rabbım cuma günü kontrolüm vardı kontrolüm de herşey normaldi nst sancı yoktu asla doktorum Bir daha ki kontrole artık gerek olmadığını doğum tarihim de gelmenin yeterli olacağını söyledi pazartesi günü anestezi için gidip kan verecektim cumartesi günü sabah bebeğin hareketleri her zaman olduğundan daha canımı yakmaya başlamıştı ve inanılmaz kendini sürekli kasmaya başlamıştı bir kaç ev işi yapıp uzanmak istedim birazz bugün birşeylerin farklı gittiğini hissetmiş gibiydim ve sürekli 14 20 dk biŕ idrara çıkma isteği oluyordu eşim o gün tatil günü olduğu için bir kaç saat dışarı çıkmıştı kendine akşam 20.30 gibi geldi çay demledim çay içti zaman geçirdik ben saat 21.00 da yerimden lavaboya kalkmak için kalktığım gibi ayaklarımdan su akmaya başladı direk eşime suyum geldi dedim 😅🤣 oda şaşırdı çok panikledi hemen ve suyum dakikalar icinde artık yoğun bir şekilde gelmeye başladı hemen giyinip hazırladım hastane çantasını kaptığımız gibi hastaneye koştuk en çok sevindim durum kendi doktorum nöbetçi olmasıydı hemen odaya çıktım beni muane etmeye başladı bebeğim makat geliş suyum geliyor artı 2 santim açılmam oluşmuştu hemen yatış verdi evrakları imzaladım evde çok paniklemiştim ama hastaneye geldikten sonra çok garip bir sakinlik oluştu bende yatışımın verildi kata çıktım orda beni doğuma hazırladılar herşeyimimle bizzat ilgilendiler sagolsunlar giydirip hazırladıktan sonra kan alıp beni nst bağladılar nst bebek iyidi sorun yoktu sonra 30 dk içinde doğum haneye indirildim orda da aynı şekilde beni hazırladılar sedyeye alındım iğne vuruldu ve inanın asla iğneden korkmayın derim çünkü elime açtıkları damar yolu daha da acıdı