Tutaste_ orkidemm_ aman aman kardesim dogru duruts diyrtisyene git sehir hastanesinden randevu al. Benim halam boyle ne bulursa içti şimdi çişini tutamıyo hiç gencecik yastan beri
Tutaste_ orkidemm_ bende kıloluyum 80 😀 ama hiç tevessül etmiyorum bunlara bakmıyorum baksam alıp içerim 😀😀
cerkes46 Pcos görünümü vardı bende doktorum hem kilo kontrolü hem yumurta gelişimi için Myo inisitol vermişti ocean almıştım bende etkili olduğunu düşünüyorum
Selim_Alparslan umrumdadegil tabiki zaten alışıyorsun artık canin da istemiyor sadece esime ve çocuğa yapıyordum yemekleri
Selim_Alparslan orkidemm_ 1 ay kendini sıkarsan eger diyeti oturtursun kafanda inşallah. Hersey otoriteye bağlı emin ol. Düzenli diyet ve sporla emin ol bedenin değişecektir ben yaşadım gördüm öncelikle kendine güven ve beynini olumla ♡ yapamam veremem diye baslama hiçbir işe ♡
orkidemm_ Selim_Alparslan kaç senedir sıkıyorum aslında kilomu koruyorum diyelim 4 sene önce 47 günde 9 kilo vermiştim hala koruyorum onu
Pinaargunes orkidemm_ kg vermek için diyet en başta geliyo ve peşinden spor mayonez ketçap gibiler sjfkf asla tek olmuyor bunlar destek amaçlı genelde ama yeşilçay kiraz sapı bitki çayları daha mantıklı fikrimce 🤷♀️
Pinaargunes orkidemm_ direnç kilo kırılana kadar zor gider diyet yapıyosanız bozmadan kırılana kadar dikkat edip spor yapmanız lazım benim direnç kilolarm 1 ayda zor gidiyor
Selim_Alparslan orkidemm_ ne güzel bak önemli olan sadece kilo vermek değil iş onu koruyabilmek yoksa 1 ay 5 kilo verirsin 3 gunde o 5 kiloyu geri alanları da gordum.
Neferut Selim_Alparslan bebeğim daha2 aylık bırakabileceğim kimse de yok spor harici başka önereceğiniz şeyler var mı bana?
Selim_Alparslan Neferut evde de yapabilirsiniz . Kendinize ağırlık setleri alın . İmkanınız varsa yürüme bandı ve bisiklet alabilirsiniz. Ben evde pilates yapıyordum mesela pilates seti almıştım.