1106 Kızlar sezaryen olunca süt hemen gelmiyor mu? Kaç gün gelmiyor ve bebeğinize bu süreçte hangi mamayı kullandınız? Bir de mamadan sonra meme reddi olur mu bebekte?
hhaziran 1106 sezaryen olmuştum sütüm hemen gelmişti. Ama sarılık sınırda çıkınca takviye olarak aptamil prosyneo almıştık Meme reddi yaşamadım
Eminecakirkoca 1106 benim hemen gelmemişti o yüzden hastaneden aptamil hazır mama veriyorlar şırıngayla iki saat arayla yedirin demişlerdi meme reddi olmaması için biberon yasaktı tabi bu süreçte de emzirmeyi bırakmadım bebek emdikçe sütüm inmişti
fkrysrdr 1106 iki sezaryen doğum yaptım. İkincisi 1 ay önceydi ilkinde tabiki çok gelmiyor sütünüz ama bebeğe yetecek kadar geliyor ama ben yine de yanıma mama almıştım ben ameliyattan çıkana kadar hemsire 30 CC kadar yapip icirmisti emzirebilirsin dediklerinde de hemen emzirmeye çalış o emdikçe gelecektir hiç stres yapma emzirirken bebeğini izle sen onu izledikçe sütünün geldigini hissedeceksin 😊
AnayimBenAna_ 1106 sezaryen oldum sütüm hemen geldi ama mama takviyesi yaptık sarılık olmaması için. Aptamil almıştık meme reddi yaşamadık
aycinelizsmom 1106 sezaryen doğum yaptım benim sütüm hemen gelmişti, ben de hipp mama kullandım sarılığı atmak için meme+mama şeklinde ilerledim. Mamayı da avent biberonla verdim, meme reddi yaşamadım 🌸
Ckaderdem Sezeryan doğumdu benimki de. Bebeğim memeyi çekiştirerek emip uzun uzun ağlayınca aç kaldığını düşünüp hipp organik mama aldık. Bir süre günde iki iç sefer mama takviyesi yaptım. Memeden soğur dediler. Mama içeriğini okudum bir gün bebeğim aç olmasa asla vermek istemem dedim. Kızım mamayı red etti almadı ağzına. Memeyi seçti 🤍🥹