Sazenin Ya kızlar demir ilanından dolayı çok tuvalete çıkamıyorum zaten ama afedersiniz 3 gündür dışkımda mukus var. Google direkt kanser çıkarıyor 😶🌫️ hamilelik hormonları kaynaklı da olabilir diyor son aylarda. Doktora gideceğim çarşamba günü yarın da sağlık ocağı rutin kontrolüm var ama acaba aranızda yaşayan var mı? Nasıl ilerledi? 34+4 haftalık hamileyim bu arada
Baby_B Sazenin bende de olmustu 2 kere gormustum 35.haftadayim Doktoruma hic sormadim Hamilelikte olabildigini okumustum
Sucsn Sazenin bende ilk gebeliğimden sonra olmuştu kolonoskopi yapıldı hiçbir şey çıkmadı Bu gebeliğimde de 3 gün şehir dışında gezmeye gitmiştim dışardan yemek yedik mecburen ve döndüğümde aynı şekilde mukuslu tuvalet oldu yediklerimizden de olabiliyor sanırım Ama mukuslu haliyle dışkı testi verirsen hemen daha iyi olur ben randevu alamadım doktorda randevusuz bakmam diyince verememiştim
irem41- Sazenin bende de ara ara diskidan sonra silince geliyor haftada 1-10 gunde bir gibi.Bende bazen endiseleniyorum hemoroidim de var ondan kaynaklandigi da yaziyor
minussset Sazenin merhaba ne durumdasınız . Bende bugün gaz sancısı karın ağrısı ve dışkosa beyaz mukus gördüm . Doktorunuz ne dedi ? 28 haftaydayım.
Sazenin Baby_B progesteron hormonu yapıyormuş son aylarda , son üç gündür hep var telaş yapmalı mıyım çok da bilemedim bende
Sazenin Sucsn ya zaten kabız gibiyim de demir ilacı kullandığım için, nasıl test vereceğim ki 🫣 hiç daha önce olmamıştı bende, kan falan da yok bi doktoruma soracağım bakalım inşallah ciddi bi şey değildir 🥲
Baby_B Sazenin dogrudur olabilir Bende biraz korkmustum acikcasi ama eslik eden baska bisey yoksa muayene gununu bekleyin doktora sorarsiniz
Sazenin Baby_B inşallah hormon kaynaklıdır 😔 teşekkür ederim yorum yazıp deneyiminizi paylaştığınız için 🌸
Sazenin irem41- doktoruma sordum ben canım yediğin bi şey kaynaklı olabilir dedi, dışarıdan bir şeyler yedin mi dedi, ishal olmadığın müddetçe çok sıkıntı olmaz dedi
Sazenin minussset dışarıdan yemek yemiştim o yaptı muhtemelen 1 hafta kadar sürdü geçti , doktorum da dışarıdan yemek yediysen ondan olur dedi herhangi bi şey vermedi onun için geçti sonrasında zaten