Esraka Kızlar göğüs ucum olmadığı için emzirmekte çok sıkıntı yaşıyorum bu yüzden sağmak ve biberon ile vermek istiyorum. Ama sağma makinası ile süt bir süre sonra gidiyor diyorlar. Bebeğin emişi gibi olmuyormuş. Sağma makinası ile uzun süre sağım yapan var mı aranızda ?
Mervecimmm Esraka aksine makine çoğaltır. Ben ilk bebeğimde uzun süre sağmak zorunda kaldım ve sütüm de gayet iyiydi.
Esraka Mervecimmm yaa umut oldu mesajınız bana, bende çok üzülüyordum bir süre sonra bitebilir sütüm diye 🙈 Teşekkürler 🌸
haylaz95 Esraka hayır tam tersi süt çoğalır çünkü başlarda bebeklerin emme gücü makine gibi kuvvetli olmadığı için süt kanallarını tam hareketlendiremez ama süt sağma makineleri süt kanallarını boşaltıkça uyarır ve harekete geçirir sütünüzü sağmanızı öneririm
Esraka bulutsm yani aslında mantıken öyle olması lazım, ama işte söylentiler bazen can sıkıyor. Keşke herkes yorum yapmasa. Bir de gösterilen çabaya bağlı biraz da diye düşünüyorum. Düzgün beslenme, düzenli sağma ile olur bence de
Mervecimmm bulutsm sevgili admin forumda çok rahatsız edici bir başlık var. Aşılarla ilgili. Ben bir kaç admini etiketleyip durumu bildirdim. Bir kaç yorumu da şikayet ettim ama henüz kimse ilgilenmedi. İlgilenirseniz sevinirim
tomrisinaannesi Esraka merhaba emzirme danışmanlığı aldığım ebe doğru sağım yapmazsanız azalır demişti size önerim KÜME SAĞIM yöntemini araştırmanız bende sağım yapıyorum ama saatlere ve düzene çok dikkat ediyorum bebeğim henüz 19 günlük hem emiyor hem sağıyorum 🙏🏻